Nova vest
Vaterpolo

Četvrtak, 08.07.2010.

18:32

Uroš Marović nasledio Milanovića

Bivši vaterpolista Uroš Marović izabran je za novog predsednika Skupštine vaterpolo kluba Partizan.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Marović, koji je bio jedini kandidat, na toj funkciji je zamenio trenera ’crno-belih’ Igora Milanovića, koji je bio predsednik Skupštine kluba prethodne četiri godine.

Proslavljeni reprezentativac se zahvalio članovima Skupštine na ukazanom poverenju i izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima Partizana ove sezone. Međutim, Marović je takođe zatražio i pomoć za trofejni srpski klub.

"Vaterpolisti Partizana su ostvarili planirane rezultate, a uz malo sreće mogli smo da osvojimo Evroligu. Međutim, takve rezultate niko ne prepoznaje i apelujem da se pomogne klubu koji nosi sprski vaterpolo", rekao je Marović.

I predsednik Partizana Aleksandar Šoštar, takođe, je izrazio zadovoljstvo zbog postignutih rezultata.

"Rezultati mlađih kategorija su svake godine na najvišem nivou, ali to se ne vrednuje na pravi način. Seniorska ekipa je ostvarila zadate ciljeve, osvojila je prvenstvo i Kup Srbije, bila najbolja u Evrointer ligi, a osvojila je treće mesto na završnom turniru Evrolige. Praktično, ekipa ove sezone nije izgubila nijednu utakmicu", rekao je Šoštar.

Šoštar je dodao da će Upravni odbor pokušati da sačuva kostur ekipe i da će klub, uz dolazak mladih igrača i uz odgovarajući budžet, sledeće sezone ponovo pokušati da ostvari dobre rezultate.

Direktor Partizana Darko Udovičić rekao je da je klub prošle godine pozitivno poslovao, a Nadzorni odbor kluba je posle završnog računa poslovanja ustanovio pozitivan bilans. Odlučeno je i da Upravni odbor od sada ima do 11 članova, a ne kao do sada do 15 članova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve