Nova vest
Vaterpolo

Petak, 11.06.2010.

10:53

Vanja Udovičić: „Samo Srbija“

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Vanja Udovičić više nije igrač Pro Reka jer je odbio da igra za reprezentaciju Italije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Pro Reko je tako ostao bez najkorisnijeg igrača Svetskog prvenstva u Rimu i ovogodišnjeg ’fajnal fora’ Evrolige i ujedno najboljeg igrača na italijanskoj sceni.

„Od danas sam slobodan igrač. Bilo je, jao što ste i čitali, ’ili-ili’. Odlučio sam to što sam odlučio", rekao je Udovičić.

„Došlo je do momenta kada sam morao da odlučim – ili italijanska reprezentacija i Pro Reko, ili da budem slobodan igrač i da igram za srpsku reprezentaciju. Ne mogu u ovom trenutku da promenim reprezentaciju, ne osećam se tako i to je presudilo. Smatram da u ovom trenutku nisam u situaciji da se bojim za svoju egzistenciju i budućnost. Od danas samo razmišljam o reprezentaciji. Zna se kakve nas obaveze očekuju tokom leta, posvećen sam samo tome i ne želim da bilo šta remeti atmosferu“, rekao je za B92 Vanja Udovičić.

Vaterpolo reprezentaciju Srbije ovog leta očekuje Svetska liga i Evropsko prvenstvo u Zagrebu,

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

121 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve