Nova vest
Vaterpolo

Sreda, 07.04.2010.

23:06

Vaterpolisti Partizana u finalu

Vaterpolisti Partizana izborili su plasman u finale rezultatom 2:0 u polufinalnoj seriji protiv Niša.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Crno-beli su posle ubedljivog trijumfa na "Banjici", kao što se i očekivalo, lako slavili i u Nišu sa 14:3 (3:1, 6:0, 3:2, 2:0). Najefikasniji u redovima aktuelnog šampiona bili su Miloš Korolija, Duško Pijetlović i Vladimir Vujasinović sa po tri gola.

Partizan će se u finalu sastati sa pobednikom serije između Vojvodine i Beograda, u kojoj Novosađani trenutno vode sa 1:0. Drugi meč igra se u četvrtak u Beogradu.

Finalna serija počinje 24. aprila, kada je na programu prva utakmica, druga se igra četiri dana kasnije, a ako bude potrebno treći meč će biti odigran 1. maja.

Niš - Partizan Rajfajzen 3:14 (1:3, 0:6, 2:3, 0:2)
Niš: Kanlić, Ranđelović, Stevanović, Bogdanović, Milošević, Bosančić, M. Petrović 2, Barba, Nikolić, Latković, N. Petrović, Cakić 1, Lazić, Vuksanović. Trener: Predrag Kikinđanin.
Partizan: Soro, Mirković, Rađen, Korolija 3, Aleksić, Pijetlović 3, Prlainović, Gocić 1, Avramović, S. Mitrović 2, Vujasinović 3, Gak 2, B. Mitrović, Ćuk. Trener: Igor Milanović
Igrač više: Niš 3(1), Partizan Rajfajzen 7(4). Peterci: Partizan 1(0).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve