Nova vest
Vaterpolo

Petak, 19.03.2010.

22:02

Partizan silan pred duel sa Egerom

Vaterpolisti Partizana deklasirali su Vašaš u Budimpešti sa 11:4 (7:1, 0:0, 1:1, 3:2) i zabeležili 15. pobedu u regionalnog Evrointer ligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Crno-beli" su već u prvoj četvrtini bukvalno potopili Mađare sa 7:1 i do kraja meča samo odrađivali posao sačuvavši snagu za prvi meč četvrtfinala Evrolige protiv Egera. Najefikasniji igrač Partizana bio je Stefan Mitrović sa tri gola, po dva su dali Milan Aleksić i Andrija Prlainović, a pogađali još Duško Pijetlović, Miloš Ćuk, Vladimir Vujasinović i Marko Avramović.

Ovo je bila treća i ujedno najubedljivija pobeda Partizana protiv Vašaša za koji igraju Danijel Varga, Deneš Varga, Norbert Hohšnjanski, sve reprezentativci Mađarske.

Do kraja Evrolinter lige ostala su još tri kola, a 'crno-beli' su sa 15 pobeda davno obezbedili prvo mesto uz gol razliku 175:90.

Prvi meč četvrtfinala Evrolige protiv Egera Partizan će igrati 24. marta u Egeru, a revanš je 14. aprila u Beogradu na 'Banjici'.

Ovogodišnji fajnal for održaće se 14. i 15 .maja na bazenu Skandone u Napulju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve