Nova vest
Vaterpolo

Četvrtak, 24.12.2009.

16:19

Vaterpolisti se okupili na Banjici

Vaterpolo reprezentacija Srbije okupila se u četvrtak u Beogradu pred početak mini-priprema koje će biti održane na Banjici od 24. do 28. decembra.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Selektoru Dejanu Udovičiću javili su se svi pozvani igrači. Prvom treningu je prisustvovao i predsednik Vaterpolo saveza Srbije Velibor Sovrović koji je sa igračima i trenerima održao sastanak. Prvi test u novoj godini, najbolji vaterpolisti naše zemlje imaće 26. januara kada se sastaju sa Španijom u trećem kolu Svetske lige.

Na Udovičićevom spisku za mini-pripreme nalaze se Slobodan Soro, Branislav Mitrović (obojica iz Partizana) i Gojko Pijetlović (Kataro), Marko Avramović, Živko Gocić, Duško Pijetlović, Milan Aleksić, Nikola Rađen, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović (svi iz Partizana).

Vaterpolo reprezentacija Srbije letos je osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Rimu, a Olimpijski komitet Srbije u petak je proglasio tim Dejana Udovičića za najuspešniju mušku ekipu u 2009.

Osim Svetske lige, vaterpoliste Srbije u 2010. godini očekuje i Evropsko prvenstvo koje se pdržava u Zagrebu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve