Nova vest
Vaterpolo

Četvrtak, 19.02.2009.

23:59

Primorac suspendovao Janovića

Upravni odbor vaterpolo kluba Primorac suspendovao je svog igrača Mlađana Janovića na 30 dana.

Izvor: B92, vijesti.cg.yu

Autor:B92, vijesti.cg.yu

Default images

Prema informacijama koje je crnogorski dnevnik "Vijesti" objavio, Janović je suspendovan zato što nije odradio polovinu treninga i odigrao polovinu utakmica za Primorac ove sezone. Crnogorski vaterpolista je izrazio ogorčenost zbog odnosa kluba u kome je ponikao u koji se vratio ove sezone.

"O mojoj eventualnoj suspenziji mogu da kažem da sam jako iznenađen, jer mene o tome niko nije informisao. S obzirom na to da sam profesionalac, nisam navikao na takav vid komunikacije i smatram validnim samo ono što dobijem napismeno. Iskreno, mnogo sam više zaokupljen utakmicama reprezentacije, jer u Primorcu ne ispunjavaju osnovne obaveze. Uostalom, suspenzija nije moguća, jer ja imam uredno lekarsko uverenje da sam bio bolestan, pa ako je ipak tačno da su me suspendovali, uložiću žalbu", rekao je Janović.

Vaterpolo reprezentativac Crne Gore smatra da bi suspenzija mogla negativno da se odrazi na njegove igre za nacionalni tim.

"Mislim da sam kao reprezentativac ugrožen, jer nemam adekvatne pripreme za obaveze koje me očekuju ovog leta, za završni turnir Svetske lige, koji će se održati u Podgorici i Svetsko prvenstvo u Rimu. Zato, ako je sve to oko suspenzije tačno, očekujem reakciju ljudi iz VPSCG, koji znaju moju trenutnu situaciju, jer sam ih na vreme obavestio. Žalosno je što ružno iskustvo doživljavam od svog matičnog kluba, za koji sam emotivno vezan", zaključio je Janović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve