Nova vest
Vaterpolo

Četvrtak, 05.02.2009.

15:46

LEN: "Voša" se nada iznenadjenju

Trener VK Vojvodine Dejan Stanojević izjavio je da će njegovi igrači ući maksimalno angažovano u revanš meč četvrtfinala i pokušati da iznenade ekipu Segeda.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Stanojević je na konferenciji za novinare rekao da i dalje misli da je iskusna madjarska ekipa favorit za prolazak u polufinale, ali da njegov tim, uz maksimalno angažovanje i odgovornost u igri, ima šanse da pobedi.

"Mi smo i u prvom susretu igrali odgovorno i maksimalno angažovano, ali smo imali slabu realizaciju sve do poslednje četvrtine, kada smo sustigli vodjstvo Segeda od 10:6. U subotu počinjemo od nule i nemamo šta da izgubimo", rekao je trener Vojvodine.

Stanojević je kazao da i u revanšu očekuje da će Seged igrati statično, sa dosta kontakta i na iskustvo, zbog čega ne vidi razlog da njegov tim ne krene agresivno.

"Ne vidim razlog zašto i u revanšu ne bi nametnuli agresivnu igru i na taj način dobro otvorimo utakmicu. Mi ćemo u susret ući maksimalno i pokušati da iznenadimo i pobedimo", rekao je prvi strateg vaterpolista Vojvodine.

Jedan od najboljih strelaca akipe u prvom susretu Miloš Ćuk rekao je da su igrači svesni da im predstoji najznačajnija utakmica u dosadašnjoj karijeri i da im je želja da pokažu u bazenu da vrede i da mogu da pariraju dobrim evropskim ekipama.

Njegov kolega Uroš Kalinić rekao je da Vojvodina ima snage da se nosi sa Segedom i, ako igrači ne podlegnu atmosferi na tribinama, mogu da učine utakmicu veoma zanimljivom i na kraju ostvare dobar rezultat.

Revanš utakmica izmedju Segeda i Vojvodine igra se u subotu, 7. februara, na plivalištu u Segedinu. Prvi meč završen je bez pobednika 10:10.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve