Nova vest
Vaterpolo

Ponedeljak, 17.03.2008.

11:52

Udovičić: "Sve će zavisiti od nas"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Vaterpolisti beogradskog Partizana Rajfajzen igraće u četvrtfinalu Evrolige sa nekom od ekipa sa kojima su se nekada sastajali u zajedničkoj ligi, potencijalni rivali su iz Hrvatske i Crne Gore. Trener 'crno-belih' Dejan Udovičić kaže da bi Primorac bio najzgodniji protivnik, da je Jug najopasniji ali i da "sve zavisi od toga kao će igrati Partizan". Žreb četvrtfinala Evrolige biće održan u utorak u Rimu, pobednici grupa neće imati prednost da revanš igraju na svom bazenu već će i raspored biti određen žrebom.

Vaterpolisti prvaka Srbije su pobedom u Barseloni pokazali da su vrlo jaka ekipa a bez obzira na to sa kim će igrati u četvrtfinalu 'crno-beli' će biti blagi favoriti.

"Sve će zavisiti od nas. Sigurno možemo bolje od onoga što smo pokazali u Barseloni a i bićemo kompletni, sa Prlainovićem. Imamo dovoljno vremena da se dobro pripremimo," rekao je Udovičić za beogradski dnevni list 'Sport'.

Iako je bilo nagoveštaja da bi domaćinstvo moglo da bude oduzeto Barseloni jer se Barseloneta nije plasirala u završnicu promena neće biti pa će završni turnir četiri najbolje ekipe biti održan u Kataloniji a igraće se na otvorenom plivalištu na brdu Monžuik.

Prvi šešir, pobednici grupa: Partizan (Srbija), Olimpijakos (Grčka), Vašaš (Mađarska), Pro Reko (Italija)
Drugi šešir, drugoplasirani: Posilipo (Italija), Mladost (Hrvatska), Jug (Hrvatska), Primorac (Crna Gora)

Ekipe koje su igrale zajedno u grupi ne mogu se sastati u četvrtfinalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve