Nova vest
Vaterpolo

Utorak, 05.02.2008.

14:14

Udovičić: "Zanima nas samo pobeda"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trener vaterpolista Partizana Dejan Udovičić izjavio je da njegovu ekipu u duelu sa Brešom (sreda - Banjica) u petom kolu Evrolige zanima samo pobeda, iako je "crno-belima" dovoljan i bod za plasman u četvrtfinale. "Nalazimo se u poziciji da sami odlučujemo o svojoj sudbini, što nam je i bio cilj pre početka takmičenja u Evroligi.

"Imamo još dva meča do kraja takmičenja, od kojih je prva protiv Breše na Banjici. Iako nam je po svim računicama sutra dovoljan i bod za četvrtfinale, razmišljamo samo o pobedi", rekao je Udovičić novinarima.

Trener Partizana istakao je da njegov tim mora da ponovi igru iz prošlog kola protiv Posilipa ako želi da zabeleži trijumf u sutrašnjem meču.

"Mislim da smo kvalitetnija ekipa od Breše i rekao sam igračima još pre nekoliko dana da nemaju čega da se plaše. Pobedom protiv
Posilipa pokazali smo kako treba da se igra i to nam je putokaz za sutra", naveo je Udovičić.

Golman Partizana Nikola Kuljača veruje da srpski šampion može drugi put ove sezone da pobedi Brešu.

"Pre početka Evrolige zacrtali smo sebi kao cilj tri pobede kod kuće i sada imamo imperativ da osvojimo tri boda. Optimista sam, jer smo u poslednjih nekoliko mečeva podigli nivo igre, pogotovo u odbrani. Nećemo da dozvolimo da prolaz u četvrtfinale tražimo u poslednjem kolu na gostovanju Barseloneti", poručio je Kuljača.

Partizan je prvi na tabeli Grupe D sa devet bodova, Posilipo i Breša osvojili su po šest, dok Barseloneta ima tri boda.

Utakmica se igra sutra na Banjici u 19 sati, a cena karte je 350 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve