Nova vest
Vaterpolo

Petak, 18.01.2008.

16:08

Udovičić: "Još nismo pobedili"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trener vaterpolista Partizana Dejan Udovičić ocenio je da njegov tim jeste favorit u meču protiv Posilipa, ali je istakao da je pogrešno verovati da je taj meč već dobijen. "Posilipo možda ne igra u najboljoj formi, ali ima iskustvo i kvalitet da odigra na rezultat. Nalazimo se u poziciji koju smo priželjkivali, ali ne treba misliti da je utakmica već dobijena", rekao je Udovičić novinarima pred meč četvrtog kola Grupe D. Meć Partizan - Posilipo igra se u subotu od 20 časova.

Obe ekipe imaju po dve pobede i poraz, ali Partizan ima bolju gol razliku. U prvom meču ove dve ekipe Posilipo je pobedio sa golom razlike. Udovičić je naveo da je ekipa otišla u Budvu na nekoliko dana da bi se sklonila malo od atmosfere da je meč već dobijen.

"Utakmica je izuzetno bitna i teška jer može biti odlučujuća za obe ekipe. Ne plašimo se, volimo da smo u situaciji da odlučujemo o svojoj sudbini. Ne bežimo od uloge favorita, obećavam borbenost i zalaganje, ali meč nije unapred dobijen", objasnio je Udovičić.

Igrač Partizana Andrija Prlainović istakao je da je Posilipo "institucija evropskog vaterpola" i da je igranje protiv takvih timova uvek opasno.

"Možda smo se i mi zavarali pred prvi meč misleći da Posilipo igra slabije. Veliki klubovi su, jednostavno, takvi. Bez obzira na sastav, uvek su opasni. Mislim da smo mnogo naučili iz prvog poraza, koji nas je uzdrmao u pravo vreme", objasnio je Prlainović.

Utakmica se igra u sportskom centru na Banjici. Karte se prodaju po ceni od 350 dinara tribine i 650 dinara loža.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve