Siti spremio 42 miliona za Vilšira

Akutelni šampion Engleske Mančester Siti spremio je 42 miliona evra za dovođenje fudbalera Arsenala Džeka Vilšira, preneli su britanski mediji.

Izvor:

Utorak, 28.04.2015.

10:00

Default images
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Kako se navodi, Siti neće odustati od dovođenja reprezentativca Engleske na leto, iako u Arsenalu tvrde da ga neće prodati.

'Građani' žele da se pojačaju u veznom redu, s obzirom na to da će na leto verovatno ostati bez svog dugogodišnjeg najboljeg igrača Jaje Turea, čiji je odlazak izvestan posle pet sezona provedenih u Mančesteru.

Mančester Siti će naredne godine pokušati da dođe do novog trofeja u Premijer ligi, pošto ove godine nema šansu da odbrani titulu jer Čelsi posle 34 kola ima 10 bodova više i utakmicu manje, dok su ranije ispali i iz Lige šampiona i iz svih Kupova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: