Lalatović: Ne razmišljam o smeni

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da ne razmišlja o eventualnom odlasku sa klupe crveno-belih.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 27.04.2015.

20:52

Default images
Starsport

Zvezda je u 148. večitom derbiju odigrala nerešeno (0:0) sa Partizanom, posle čega su pojedini srpski mediji preneli vest da bi Lalatovića na kraju sezone mogao da zameni iskusni Milorad Kosanović, koji sa uspehom vodi Novi Pazar.

"Mog prethodnika su smenjivali 50 puta, pa je ostao do kraja sezone. Ne razmišljam o tome. Znam da je pritisak u Crvenoj zvezdi ogroman, tako da na tu temu ne bih ništa pričao", rekao je Lalatović novinarima na stadionu Rajko Mitić.

Mladom treneru ugovor sa Crvenom zvezdom ističe u junu, ali ima opciju produžetka saradnje na još dve godine.

"Pravimo planove za novu sezonu. Pitanje je samo da li ćemo je početi 14. ili 3. jula, što zavisi da li ćemo igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Kad sam dolazio u klub, niko od mene nije ultimativno zahtevao titulu nego promociju mladih igrača. Mislim da je to donekle ispunjeno. Igrali su Rajković, Jovanović, Ristić, Luka Jović, a šansu u narednom periodu dobiće Avramovski i Marko Grujić", dodao je Lalatović.

Zvezda se nalazi na drugom mestu na tabeli sa pet bodova manje od Partizana, a u sredu u Novom Sadu gostuje ekipi Donjeg Srema u 25. kolu Superlige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: