Partizan: Oštećeni smo za penal

Fudbalski klub Partizan saopštio je da je sudija Milorad Mažić oštetio ’crno-bele’ jer nije dosudio penal u 148. večitom derbiju protiv Crvene zvezde.

Izvor: ÐN

Ponedeljak, 27.04.2015.

18:00

Default images
partizan.rs

Lider na tabeli podseća da Partizanu u derbijima nije odsviran jedanaesterac od 18. marta 1995. što je okruglo 20 godina.

Na sajtu ’crno-belih’ priložen je video snimak i fotografija spornog momenta iz 62. minuta.

"Ta tradicija je nastavljena i u ovom derbiju, pošto je u 62. minutu internacionalac Mažić propustio da svira jedanaesterac posle kornera i rvačkog hvatanja sa dve ruke Balažica od strane Vukašina Jovanovića, koji bi u tom slučaju dobio i drugi žuti karton. Cela situacija odvijala se pred očima dodatnog pomoćnog sudije iza gola Danila Grujića, koji je bio od mesta događaja udaljen pet metara", navodi se u saopšetnju kluba iz Humske.

Večiti derbi na stadionu ’Rajko Mitić’ završen je bez golova (0:0), posle čega je Partizan zadržao pet bodova prednosti u odnosu na Zvezdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

138 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: