Gordić: Moramo da se pregrupišemo

Plejmejker Cedevite Nemanja Gordić kaže da će meč u Zagrebu sa Crvenom zvezdom biti drugačiji od prva dva u Beogradu.

Izvor: SO

Ponedeljak, 27.04.2015.

10:02

Default images
Starsport

“Vodili su celu utakmicu i zasluženo su pobedili, igraju sjajnu odbranu. Moramo da se pregrupišemo, da pokušamo da dobijemo sledeću utakmicu u sredu, a onda da vidimo za dalje. U Zagrebu ne smemo sebi da dozvolimo da jurimo zaostatak jer se onda mnogo potrošimo“, rekao je Gordić.

Cedevita je i u polufinalu gubila sa 2-0 od Budućnosti, ali uspela je da preokrene.

“Očigledno je da to može da nam pomogne jer smo već bili u toj situaciji, ali sada će biti mnogo teže. Ipak, siguran sam da imamo šanse“, dodao je Gordić.

Krilni centar Tomislav Zubčić kaže da se Cedevita neće predati

“Pokazali smo u oba meča da možemo da se vratimo uprkos velikom minusu. Imali smo veliku priliku, ali nismo je iskoristili – trebalo je da odigramo pametnije u završnici. U Zagrebu nas očekuje drugačija utakmica, nećemo dopustiti tako lako da zaostanemo. Borićemo se do kraja i pokušaćemo seriju ponovo da vratimo u Beograd. Treba da pokažemo karakter“, kazao je Zubčić.

Treća utakmica igra se u sredu od 20.30 u Zagrebu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: