Mitrović: Bitno da je 2-0

Kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović smatra da je najvažnije da ekipa putuje u Zagreb sa dve pobede.

Izvor: B92

Nedelja, 26.04.2015.

23:20

Default images
foto: ABA

Zvezda je posle novog meča punog oscilacija dobila Cedevitu 69:65, za 2-0 u finalnoj seriji ABA lige.

"Nije bilo nimalo lako, ali niko to nije ni očekivao. Cedevita nije slučajno u finalu, ponovo su se vratili iz rezultatskog minusa, ali posle brojnih gluposti uspeli smo da zabeležimo nemerljivo bitan trijumf. Ne pamti se naša igra već samo rezultat od 2:0", rekao je Mitrović.

Mitrović je dodao da je Cedevita pokazala da je odličan tim, ali i da će crveno-beli dati sve od sebe da reše finalnu seriju već u prvom meču u Zagrebu.

"Cedevita je odličan tim i teško je igrati protiv njih 40 minuta na visokom nivou. Oba puta smo odbranili domaći teren i mnogo je lakše otići u Zagreb sa dve pobede, nego kao što je bilo u slučaju sa Partizanom. Ako nismo u stanju da od tri utakmice ne pobedimo jednom onda i ne zaslužujemo trofej", poručio je Mitrović.

Njegov saigrač Nemanja Dangubić smatra da izmorenost igrača nije opravdanje za velike oscilacije protiv Cedevite u prva dva meča..

"Veći deo utakmice smo kontrolisali, ali kad je bilo najpotrebnije da budemo mirno nismo uspeli. Neobjašnjivo smo gubili lopte, ali uspeli smo pre svega odbranom da sačuvamo prednost. I u prethodnom meču je bilo problema s tim, igrači su umorni i istrošeni, ali to nije izgovor. Zadovoljan sam svojom partijom, radim ono što je potrebno za ekipu i tako se namećem treneru. Cedevita je protiv Budućnosti pokazala da može da igra kada gubi 2-0. Pokušaćemo da seriju završimo što pre", rekao je Dangubić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: