Repeša: Slična utakmica kao i juče

Trener košarkaša Cedevite Jasmin Repeša rekao je da Crvena zvezda ima veliku prednost u finalnoj seriji Jadranske lige, ali da se njegova ekipa neće predavati.

Izvor: ÐN

Nedelja, 26.04.2015.

22:33

Default images
Starsportphoto

Zvezda je povela protiv Cedevite sa 2-0 u finalnoj seriji plej-ofa Jadranske lige, pošto je u na svom terenu pobedila u drugoj utakmici 69:65.

„Prednost od 2-0 je velika, ali mi nismo tako davno bili u istoj situaciji. Jasno je da je Crvena zvezda jači protivnik od Buudućnosti, povratak će biti veoma težak, ali se nadamo dokle god se igra. Imamo mentalno jaku ekipu, možemo to uraditi, ali ćemo videti u sredu“, rekao je Repeša.

Trener Cedevite se potom osvrnuo na samu utakmicu.

„Slična utakmica je bila kao i juče – dozvolili smo veliku prednost Zvezdi u prvoj četvrtini, a kada se to dozvoli, teško je okrenuti. Vratili smo se u drugoj, istu grešku napravili i u trećoj, a onda ponovo bili blizu u četvrtoj. Tada dva puta nismo zagradili i loše se postavili i pomogli Crvenoj zvezdi da zasluženo slavi“, dodao je trener hrvatske ekipe.

On je istakao da je u dosadašnjem delu finalne serije sve prošlo u najboljem redu.

„Ovo su dve ekipe koje su najviše prikazale. Bilo je oscilacija kod nas tokom sezone, ali to je zbog učešća u Evroligi. Do sada je sve proteklo u najboljem redu i nadam se da će se tako i nastaviti", naveo je Repeša.

Košarkaš Cedevite Roko Ukić rekao je da se nada da će njegova ekipa uspeti da produži seriju.

„Neću reći da je bila ista kao prva utakmica. Bili smo sada bolji, ali smo opet stali kratki. Mislim da nije još sve gotovo. U Zagrebu verujem da će biti druga priča, da uđemo u seriju. Očekujem da bude tako na sledećoj utakmici", rekao je Ukić.

Treća utakmica igraće se u sredu od 20.30 u Zagrebu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: