Pep: Još malo i titula je naša

Trener Bajerna Pep Gvardiola rekao je da je ponosan na igrače koji se nalaze korak od odbrane titule u Bundesligi.

Izvor: MN

Nedelja, 26.04.2015.

15:46

Default images
Beta/AP Photo

Bavarci su sa 1:0 pobedili Hertu četiri kola pre kraja i imaju 15 bodova više od Volfsubrga koji ima i meč manje.

"Još nismo šampioni matematički, ali u teoriji jesmo. Još malo i titula je naša, ali moramo da budemo koncentrisani", rekao je Gvardiola i istakao da nije bilo lako pobediti berlinski tim.

"Naše noge su bile malo teške na ovom meču. Imali smo dosta mladih igrača u timu zbog Lige šampiona. Znali smo da će biti teško. Moj tim je neverovatan. Ponosan sam na igrače. Bili su ispraženjeni posle evropskog meča", rekao je španski stručnjak.

"Herta je parkirala autobus duž ivice kaznanog porstora tako da nam je za pogodak bi potreban momenat magije. Nije lako kada se utakmice igraju na svaka dva-tri dana. Izgubili smo dosta energije, pa je krajnji rezultat OK“, rekao je golman manuel Nojer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: