Igrači teraju "nedoraslog" Inzagija

Trener Milana Filipo Inzagi najverovatnije će biti smenjen zbog loših rezultata, ali i zbog toga što su fudbaleri protiv njega, prenosi Korijere delo Sera.

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 26.04.2015.

15:28

Default images
Beta/AP

Potpredsednik Milana Adrijano Galijani posle poraza od Udinezea (2:1) u Seriji A razgovarao je sa igračima, koji su poručili da Inzagi nije dorastao klupi roso-nera.

Predsenik Silvio Berluskoni nezadovoljan izdanjem ekipe u Udinama hteo je Inzagiju odmah da uruči otkaz, ali je posle konsultacija sa Galijanijem odlučio da mu pruži još jednu šansu.

Italijanski mediji prenose da je Inzagi praktično smenjen jer se slična situacija desila prethodnom treneru Klarensu Sedorfu kada je cela ekipa bila za njegov odlazak.

Milan se nalazi na 10. mestu na tabeli Serije A sa 43 boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: