WL: Vizura povela u finalu

Odbojkašice Vizure povele su sa 1-0 u finalnoj seriji Wiener Städtische lige protiv Spartaka, trijumfom sa 3:1 u prvoj utakmici.

Izvor: JT

Subota, 25.04.2015.

20:10

Default images
Foto: Odbojkaški savez Srbije

Aktuelne šampionke su do trijumfa došle sa 25:19, 25:23, 24:26, 25:16 po setovima, posle jednog sata i 41 minuta igre.

Finalna serija se igra na tri pobede, a naredni duel igra se u sredu, takođe u Beogradu, u dvorani “Vizura” u Tošinom bunaru.

‘Ajkulice’ su u prvom setu bile sigurne i nisu dozvolile Subotičankama da im priprete, da bi se gošće potom probudile. U drugom periodu su uspele da priprete, ali su odbojkašice Vizure bile sigurnije u samom finišu seta i zasluženo povele sa 2:0.

Usledila je velika borba u trećem setu, a tada je Spartak uspeo da se vrati u meč, dobivši ga na razliku, ali je branilac titule odigrao sjajno u četvrtom setu i već tada rešio duel.

Vizuru su do trijumfa predvodile Sara Lozo i Ljiljana Ranković, koje su upisale po 14 poena, Maja Aleksić je dodala 12, a Maja Savić jedan manje.

Kod Spartaka, Marta Drpa je imala 20 poena, a po deset su upisale Aleksandra Cvetičanin i Sofija Medić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: