Harden ponovo u MVP stilu

Bek Hjuston Rokitsa Džejms Harden nije blistao u prva dva meča sa Dalasom, ali je u trećem pokazao zašto ga mnogi vide kao dobitnika MVP priznanja.

Izvor: SO

Subota, 25.04.2015.

14:12

Default images
Beta/AP

Harden je ubacio 42 poena (15-24 iz igre, 7-7 penali), uz 5 skokova i 9 asistencija, a pogađao je kada je njegovom timu bilo najpotrebnije, u samoj završnici.

Na kraju su Rokitsi slavio sa 130:128 i na korak su od ’čišćenja’ Meveriksa u prvoj rundi plej-ofa.

“U prve dve utakmice udaljili su me od lopte, a sada nije bilo nikakvih zamki. Dozvolili su mi da budem agresivan, a ja sam pokušavao da čitam igru i da donosim najbolje odluke“, kazao je Harden.

Pogledajte kako je ’Brada’ blistao:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: