Babić: Odgovoriti na agresivnost CZ

Krilni košarkaš Cedevite Luka Babić kaža da će biti teško igrati protiv Zvezde u Beogradu i da je ključ u tome da se odgovori na agresivnu odbranu.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Subota, 25.04.2015.

10:10

Default images
Photo: Cedevita/Marin Sušiæ

"Ostvarili smo primarni cilj koji smo imali od početka sezone i sad je na nama manji pritisak. Imali smo 0-2, ali i dalje smo verovali. Pokazali smo pravi karakter, koji imaju samo prave ekipe. Mislim da smo dosta dobro odigrali poslednje utakmice i to je način kako treba da igramo protiv Zvezde“, rekao je 201cm visoki košarkaš.

Babić ističe da je Zvezda igrala dobro tokom cele sezone, ali dodaje i da Zagrepčani veruju u sebe.

“Sigurno da će biti teško, pogotovo u ovoj atmosferi, koja je još jača i žešća. Zvezda igra dosta dobro, pogotovo su agresivni u odbrani i treba na to da odgovorimo. Zvezda je kroz celu sezonu pokazala da je najbolja ekipa. Mi smo imali neke uspone i padove, ali verujem da možemo da im pariramo. Najvažnije je da verujemo i da damo sve od sebe na terenu, pa neka bolji pobedi“, dodao je 23-godišnjak rodom iz Splita.

Prva utakmica finalne serije ABA lige Zvezda – Cedevita igra se u subotu od 21 čas u hali Pioni, a drugi meč na programu je u nedelju od 20.30 takođe u Pioniru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: