Metalac bolji od Vojvodine

Košarkaši Metalca pobedili su u Valjevu novosadsku Vojvodinu sa 86:80 u prijateljskoj utakmici u okviru priprema za nastavak Superlige Srbije.

Izvor:

Subota, 25.04.2015.

09:42

Default images

Utakmica je rešena u finišu, kada su Valjevci uspeli da anuliraju vođstvo Novosađana, koje je predvodio Novak sa 19 poena, a dvocifren učinak imao je i Grubor sa 11 poena.

Najefikasniji kod Metalca bili su Ljubičić sa 21 i Jeremić sa 13 poena.

Revanš meč dogovoren je za sredu u Novom Sadu, a Metalac je podmirio troškove puta Vojvodini kako bi došla u Valjevo.

Metalac je želeo da odigra i utakmicu sa mađarskim Solnokom, ili sa Igokeom iz Laktaša, kod Banja Luke, ali od toga neće biti ništa zbog obaveza tih klubova u nacionalnim ligama.

U Superligi Srbije valjevski i novosadski košarkaši imaju po pobedu i poraz, a 5/6. maja Metalac igra sa Megom u Sremskoj Mitrovici, dok Vojvodina dočekuje sastav niškog Konstantina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: