Vujasinović: Blagi smo favoriti

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović kaže da hladna voda nije alibi za eventualni poraz od Zvezde uoči prvog meča polufinala plej-ofa.

Izvor: B92

Petak, 24.04.2015.

15:07

Default images
Starsport

"Težak period za pripremu utakmice čemu se nismo nadali. Ipak, to nije alibi za eventualno lošu igru ili poraz. Ništa nismo izgubili jer smo dobro trenirali tokom cele sezone i odigrali dosta utakmica. Problem bi mogao da bude ukoliko se nastavi ovakva situacija, a za sutrašnji meč sam miran", rekao je Vujasinović.

Vujasinovć je rekao da je njegova ekipa blagi favorit u odnosu na branioca titule zbog prednosti domaćeg terena.

"Znamo se dosta dobro, pobediće ekipa kpja bude imala više želje i koja bude bila mirnija, a ne taktičke zamisli. Dao bih nama jedan procenat šansi više, jer smo izborili prednost domaćeg terena. Nadam se pobedi i efikasnoj igri", rekao je Vujasinović.

Kapiten Partizana i reprezentativac Srbije Dušan Mandić rekao je da ekipu neće poremetiti uslovi koj su ih zadesili.

"Daćemo sve od sebe da zabeležimo pobedu. Verujem da ćemo biti koncentrisaniji, a ne bežimo od uloge favorita koju smo zaslužili zbog prednosti domaćeg terena"

Direktor crno-belih Mirko Bradajić rekao je da klub ima velikih problema da nabavi mazut kako bi bazen bio spreman za utakmicu.

"Ekipa nije tenirala kako je planirano, nismo imali propisanu temperaturu vode u bazenu, ali je bilo neprimereno da odlazemo derbi. Uspeli smo velikom mukom da obezbedimo minimalnu količinu mazuta hitnom isporukom od osam tona. U ponedeljak ćemo mati isti problem, a situacija na tržištu tog goriva je izuzetno loša", objasnio je Bradajić..

Prva utakmica izmedju Partizana i Zvezde igra se u subotu od 16.30 sati na Banjici, a drugi meč je na programu u sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: