Žoc: Lepo je sa 2-0 u Tel Aviv

Trener Fenerbahčea Željko Obradović prezadovoljan je što je njegov tim stekao dve pobede protiv Makabija pred duel u Tel Avivu.

Izvor: AK

Četvrtak, 16.04.2015.

23:29

Default images
Photo by David Ramos/Getty Images

Fener je u drugom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige bio ubedljiv sa 82:67, pa ga sada jedan trijumf deli od Fajnal-fora.

"Druga utakmica je veoma važna i uvek najteža, a mi smo odigrali odlično. Agresivan start nam je doneo 30:14, pa smo napravili odličan posao. Lepo je ići sa 2-0 u Tel Aviv, znam iz iskustva kako je teško tamo i koliko je Makabi ponosan tim", rekao je Obradović.

Srpskog stručnjaka i ekipu naših reprezentativaca Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice deli samo jedna pobeda od F4.

"Imamo vremena do ponedeljka da se spremimo. Moramo da odigramo bolje nego u prve dve utakmice. Cilj je jasan – potrebna nam je još jedna pobeda", zaključio je najtrofejniji evroligaški trener.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: