Pavlović: Vređanje? Nema veze

Krilo Partizana NIS Aleksandar Pavlović kaže da uvrede navijača večitog rivala ne utiču previše na njega, već da imaju pozitivan uticaj na njegovu igru.

Izvor:

Četvrtak, 16.04.2015.

12:55

Default images
StarSport

"Nema veze, to čini utakmicu zanimljivijom i za mene i za navijače. Ne utiče mnogo na mene – štaviše – mislim da ima pozitivan uticaj. Svaka čast, volim kada je dobro navijanje", rekao je Pavlović.

Crno-beli su u drugom meču polufinalne serije savladali Crvenu zvezdu Telekom kao gosti, pa će naredna dva meča igrati pred svojim navijačima.

"Mnogo teža utakmica nego prva, bili smo spremni za njihovu čvrstu igru, odgovorili istom merom i držali kontrolu do početka poslednje četvrtine. Tada smo primili neke lake poene, što ne smemo da dozvolimo, ali ne može ni sve da se odbrani. U subotu će biti još teže, serija kao da je tek počela", dodao je iskusni Baranin.

Naredni meč u borbi za veliko finale regionalnog takmičenja i Evroligu na programu je u subotu od 21 čas, kada će Partizan biti domaćin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

93 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: