Mačvan: Dobili bismo i prvu...

Košarkaš Partizana Milan Mačvan rekao je posle pobede Partizana da polufinalna serija plej-ofa Jadranske lige protiv Crvene zvezde kreće iz početka.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 16.04.2015.

08:09

Default images
Starsportphoto

Partizan je izjednačio na 1-1 u polufinalnoj seriji Jadranske lige, pošto je kao gost savladao Zvezdu sa 70:68.

Polufinalna serija se nastavlja u subotu, a Partizan je domaćin u tom meču.

"Da smo imali Pavlovića i Milutinova, dobili bismo i juče", rekao je Mačvan i dodao:

"Kao da je 0-0, ima sigurno još dve utakmice, u subotu i nedelju. Sada će biti više vremena za odmor posle dva teška meča... Ušli smo spremnije, i Pavlović i Milutinov su bili spremni da igraju, tako da nas je bilo više u rotaciji, odigrali smo čvršće i to je jedina razlika u odnosu na prethodni meč", rekao je Mačvan.

Partizan će imati psihološku prednost posle brejka na gostovanju.

"Serija je dugačka i prednost domaćeg terena jeste važna, ali kao što smo govorili pre početka serije, ne mora da bude ključna. I Zvezda i mi treniramo u ovoj sali i najvažnije je kako igrači i ekipe reaguju na datu situaciju. Svaka utakmica je priča za sebe i da bi ta psihološka situacija došla do izražaja moramo dati sve od sebe u sledeće dve utakmice", istakao je Mačvan.

Mačvan je bio jedan od najboljih pojedinaca na terenu sa 14 poena i čak 17 skokova.

"Navijanje naših navijača treba da se pretvori u našu još veću energiju i samo tako možemo da dođemo do nove pobede", dodao je košarkaš Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

124 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: