Bobi: U subotu da vratimo brejk

Centar Crvene zvezde Boban Marjanović smatra da njegova ekipa može da vrati brejk u polufinalnoj seriji protiv Partizana.

Izvor:

Četvrtak, 16.04.2015.

00:08

Default images
StarSport

"Mislim da smo malo lošije ušli u meč nego što smo to učinili u prvom duelu. Partizan je to iskoristio, igrao je veoma dobro, njihova borba je neosporna, ali imalo smo šanse i da sve to vratimo u zadnjem minutu", rekao je Marjanović.

Partizan je uspeo da savlada večitog rivala u drugom meču polufinalne serije ABA lige i tako stekne prednost domaćeg terena, pa će naredna dva susreta igrati pred svojim navijačima, a ukoliko slavi u oba proći će u finale i izboriće plasman u Evroligu.

Najkorisniji igrač Evrolige nije bio na svom uobičajenom nivou, pošto je meč završio sa samo dva poena i pet uhvaćenih lopti.

"Međutim, nismo uspeli. Sada moramo da odgledamo snimak, da vidimo gde smo grešili i da se dobro pripremimo za sledeću utakmicu koja dolazi. Biće naravno srećo, ali definitivno moramo bolje", dodao je Marjanović, "Takođe, smatram da je domaćin teren jako bitan u ovakvim serijama. Mi smo njima dozvoli šansu i oni su je iskoristili, ali ako su oni slavili pobedu na našem terenu pokušaćemo i mi na njihovom. Rezultat je 1:1, tako da niko nema prednost".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: