Novak: Iskustvo mi je pomoglo

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da ga je Slovak Martin Kližan mnogo namučio u drugom kolu Mastersa u Majamiju, kao i da mu je iskustvo pomoglo.

Izvor: JT

Nedelja, 29.03.2015.

09:24

Default images
Beta/AP Photo/Wilfredo Lee

Đoković je protiv Kližana slavio sa 6:0, 5:7, 6:1, i osigurao duel sa Stivom Darsisom iz Belgije, koji je pobedio Žila Milera iz Luksemburga sa 6:4, 6:7, 6:3

Svaka čast Martinu na borbi i što me je namučio. Potpuno drugačije je igrao u drugom setu, nego u prvom. Više puta sam bio u takvim situacijama tokom karijere i očigledno je da u takvim trenucima iskustvo pomaže da biste pronašli način za preokret“, naglasio je Đoković.

Kao što rezultat pokazuje, Đoković je imao i sjajne i loše trenutke tokom meča koji je trajao jedan sat i 56 minuta igre.

Bio sam frustriran, u to nema sumnje. Svaki sportista ima uspone i padove, smenjuju mu se emocije tokom ovakvog meča. Najvažnije je regrupisati se i zadržati veru u sebe i prisebnost“, istakao je Đoković.

Na kraju, Đoković se zahvalio publici na sjajnoj podršci koju mu je pružila tokom teškog meča.

Publika je bila sjajna. Osećate veliku strast posvećenu tenisu u gradu. Bilo je mnogo Latinoamerikanaca, raznovrsna publika. Oni su veoma emotivni i vole da budu umešani u meč. A ja uživam u svakom trenutku na terenu“, rekao je srpski teniser.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: