Ćurčić: Dobar je bod, hoćemo tri

Selektor Srbije Radovan Ćurčić zna tim za duel sa Portugalijom i ponovio da će ekipa, uprkos snazi rivala, ići na pobedu.

Izvor: B92

Subota, 28.03.2015.

20:17

Default images
foto: StarSport

Srbija iz tri utakmice ima samo jedan bod, pet manje od rivala kojem gostuje na Lužu u Lisabonu, u nedelju od 20:45 časova.

"Nećemo se samo braniti, jer sa igrom na bod, sigurno bismo ostali bez ijednog. Želja nam je da nadoknadimo propuste iz prethodnog dela kvalifikacija. Bod bi nam značio, ne bismo bili nezadovoljni sa njim, ali pokušaćemo da osvojimo sva tri", rekao je Ćurčić.

On je dodao da zna sastav tima i da nema nijednu dilemu kojih 11 igrača će suprostaviti Portugalcima, koji bi mogli da mu budu "doktorat", posle plasmana na U21 EP letos preko prvaka Evrope Španije u Kadizu.
foto: StarSport
"Kada bismo napravili dobar rezultat ovde, protiv Portugalije na njenom terenu, to bi svakako bio doktorat za mene", istakao je Ćurčić i otkrio da je, za svaki slučaj, u avionu sedeo na istom mestu kao prilikom puta za Kadiz.

Selektor je još jednom naglasio da su igrači sjajno radili na treninzima, ali da će sutra uveče morati sve to da prebace na utakmicu, a to je svakako najvažnije.

"Portugalci imaju Ronalda, ali ne bih nekog da izdvajam, oni su pre svega jak kolektiv, a opasnost preti od svih, Nani, Dani, Tijago, Karvaljo", istakao je Ćurčić.

Ćurčić je rekao da je izostanak povređenog Pepea veliki nedostatak za Portugaliju, ali da imaju dobre zamene, kao i da Ronaldo neće imati posebnog čuvara, što očekuje i selektor domaćina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: