Brnović: Rusi, izvinite

Selektor Crne Gore Branko Brnović uputio je izvinjenje igračima i stručnom štabu selekcije Rusije zbog svega što se dogodilo na prekinutoj utakmici u Podgorici.

Izvor: JT

Subota, 28.03.2015.

09:29

Default images
Beta/AP Photo/Risto Bozovic

Meč grupe F kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj prekinut je u 67. minutu posle niza incidenata. Sve je počelo u prvom minutu, kada je golman Rusije Igor Akinfejev pogođen bakljom u glavu i prebačen u bolnici, da bi po nastavku susreta, navijači su tvrdim predmetom pogodili Dmitrija Kombarova.

Izvinjavam se fudbalerima i stručnom štabu Rusije na svemu što se desilo. Normalno je da utakmica bude prekinuta, pošto je incident ponovljen“, rekao je Brnović, prenose „Vijesti“.

Brnović je naveo da je crnogorskim igračima teško palo sve što se dešavalo tokom susreta na Gradskom stadionu.

Igrači su utučeni, niko od njih ne zna da kaže bilo šta, a ne znam šta bih i ja rekao posle svega. Sada smo izgubili sve šanse, a čeka nas i igranje pred praznim tribinama, ne znam ni koliko mečeva“, naglasio je Brnović.

Akinfejev je odmah pošto je pogođen bakljom prebačen u Klinički centar Crne Gore, gde je potvrđeno da srećom nije zadobio ozbiljnije povrede.

On je doveden u bolnicu sa povredama vrata i manjim opekotinama. Ispitivanjem je utvrđeno da nema ozbiljnije ozlede, ali će ostati nekoliko sati na posmatranju“, rekao je doktor Miljan Zindović iz Hitne pomoći podgoričke bolnice.

Utakmica u Podgorici prekinuta je pri rezultatu 0:0, a Fudbalski savez Crne Gore izvesno je suočen sa drastičnom kaznom UEFA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: