Navas želi da istisne Kasiljasa

Golman Reala Kejlor Navas najavio je da će uraditi sve što je u njegovoj moći da istisne Ikera Kasiljasa sa gola ’kraljevskog kluba’.

Izvor: JT

Petak, 27.03.2015.

13:22

Default images
Beta/AP Photo

28-godišnji reprezentativac Kostarike stigao je u Real iz Levantea pred početak ove sezone, ali nije uspeo da se izbori za mesto u timu, uprkos Kasiljasovoj promenljivoj formi.

Ipak, Navas ističe da je odlučan u nameri da uspe na „Santjago Bernabeu“ i da će dati sve od sebe da postane prvi golman Madriđana.

Nisam neko ko jednostavno samo prihvata svoju situaciju. Ne predajem se lako. Znam da ovo baš i nisam želeo, ali moram da budem jači i potpuno posvećen, kao i do sada. Nisam prvi put u ovakvoj situaciji. Opušten sam, iako je istina da želim više. Znam kojim putem treba da idem da bih postigao rezultate i pokušavam da učim. Igrati za Real je privilegija i zbog toga pokušavam da im pokažem zašto su me doveli“, rekao je Navas.

Navas je ove sezone odigrao osam utakmica u svim takmičenjima za Real, a na tri je ostao nesavladan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: