Podolski: Da li treba da odustanem?

Napadač Intera Lukaš Podolski odgovorio je kritičarima na čijem je udaru zbog svojih igara od prelaska iz Arsenala pre dva meseca.

Izvor: JT

Petak, 27.03.2015.

12:36

Default images
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Nemački fudbaler posebno se našao na meti pojedinih italijanskih medija, koji su njegov transfer proglasili najgorim ove sezone.

Međutim, Podolski je najavio da će dati sve od sebe na terenu i pokušati da podigne formu.

Ljudi stalno pominju šta italijanski mediji pišu o meni. Šta mogu da kažem o tome? Treba li da iskopam sebi rupu i odustanem od igranja fudbala?“, istakao je Podolski.

Podolski je u remiju sa Australijom postigao svoj 48. gol u dresu reprezentaciji i sada ističe da se nikada neće odreći nemačke selekcije.

Oduvek sam deo tima i nadam se da ću to još dugo ostati. Uživam dok igram za reprezentaciju, dajem sve od sebe na treninzima, da bih pokazao selektoru šta mogu. Potom je odluka na njemu“, naglasio je Podolski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: