Mijailović dobio CZ, vraća se u tim

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije presudila je u korist Nikole Mijailovića u njegovom sporu sa Crvenom zvezdom.

Izvor: JT

Petak, 27.03.2015.

10:36

Default images
Starsportphoto

’Crveno-beli’ su odlučili da jednostrano raskinu ugovor sa nekadašnjim kapitenom, a kao razlog su naveli kršenje klupske discipline.

Međutim, Mijailović je tužio klub, a Disciplinska komisija je odbila je odluku kluba sa obrazloženjem da nema utemeljenje u propisima fudbalske organizacije.

To ujedno znači da Mijailović treba da se vrati u tim Nenada Lalatovića.

Podsetimo, Crvena zvezda je pokrenula disciplinski postupak protiv Mijailovića zbog kršenja klupske discipline i sukoba sa Milošem Bosančićem. Međutim, pravi razlog zašto je on nedugo zatim i izbačen iz tima bila su anonimna pisma, čiji je navodno on potpisnik, u kojima su iznete teške optužbe na račun Zvezdana Terzića, generalnog direktora kluba. Usledila je suspenzija, zatim disciplinski postupak i na kraju raskid ugovora na štetu igrača.

Posle odluke disciplinskih organa FSS sve odluke Zvezde su postale nevažeće i Mijailović ima pravo da se uključi u trenažni proces.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: