Albanci suspendovali Srbina

Srpski fudbaler Vilson Caković, koji je pre nekoliko dana oduzeo zastavu Velike Albanije jednom navijaču na meču u Albaniji, suspendovan je od svog kluba.

Izvor: AK

Petak, 27.03.2015.

09:09

Default images
foto: StarSport

Caković je u 23. minutu meča svoje Apolonije oduzeo zaostavu na kojoj je pisalo "Nema Albanije bez Kosova i Čemerije (albanski izraz za severni deo Grčke)".

Apolonija je objavila da je suspendovala Cakovića, a da klub iz Fiera očekuje novčanu kaznu i suspenziju stadiona do kraja prvenstva. Lokalni mediji smatraju da je Srbin suspendovan zbog pritiska javnosti.

"Caković se nije pojavio na treningu u sredu i postoji mogućnost raskida saradnje sa Apolonijom. On se poneo neprofesionalno i odlučeno je da bude suspendovan dok se ne promeni odluka", prenosi albanski Supersport.

Caković je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, ali nije dobio šansu u prvom timu i morao je da ide na pozajmice u filijale Sopot i Balkan.

On je 2013. godine iz švedske Asiriske prešao u Apoloniju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: