Vidić u idealnom timu Premijer lige

Novinari britanskog 'Sportsmaila' bavili su se analizom timova godine u Premijer ligi i izabrali najbolji tim od osnivanja elitnog takmičenja 1992. godine.

Izvor:

Četvrtak, 26.03.2015.

23:07

Default images
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Među odabranima se našao i drugi kapiten stranac u istoriji Mančester Junajteda i bivši reprezentativac Srbije Nemanja Vidić, koji je četiri puta bio biran u tim godine (2007, 2008, 2009, 2011).

Ljubimac navijača Junajteda je za osam i po sezona na Old Trafordu osvojio sve moguće trofeje i zajedno sa Riom Ferdinandom činio jedan od najboljih štoperskih tandema svih vremena.

Zanimljivo je da je u idalnom timu čak šest igrača 'Crvenih đavola', dva igrača Arsenala i po jedan Čelsija, Liverpula i Njukasla.

Najbolji XI Premijer lige:

Golman: Edvin van der Sar (Mančester Junajted)

Odbrana: Rio Ferdinand (Mančester Junajted), Nemanja Vidić (Mančester Junajted), Gari Nevil (Mančester Junajted), Ešli Kol (Čelsi)

Vezni red: Stiven Džerard (Liverpul), Patrik Vijera (Arsenal), Rajan Gigs (Mančester Junajted), Kristijano Ronaldo ((Mančester Junajted)

Napad: Alan Širer (Njukasl), Tjeri Anri (Arsenal)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: