Španci odaju počast poginulima

Fudbalski reprezentativci Španije odaće počast poginulima u avionskoj nesreći u Francuskoj na narednoj utakmici protiv Ukrajine.

Izvor:

Četvrtak, 26.03.2015.

17:25

Default images
Beta/AP

U padu aviona kompanije Džermanvings u francuskim Alpima poginulo je svih 150 putnika i članova posade, a među njima je bilo i više od trećine Španaca.

Španski fudbaleri će protiv Ukrajine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo nositi crni flor, a pre utakmice u Sevilji odaće poštu poginulima minutom ćutanja.

Nemačka je održala minut ćutanja uoči prijateljske utakmice sa Australijom u sredu, a igrači obe reprezentacije nosili su crni flor.

Nesreća aviona koji je iz Barselone putovao ka Diseldorfu desila se u utorak ujutro, kada je Kopilot na letu Džerman vingsa 4U 9525 namerno je oborio letelicu, objavili su zvaničnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: