Volkot demantovao Arsena Vengera

Fudbaler Arsenala Tio Volkot demantovao je tvrdnje Arsena Vengera da je imao razgovore sa čelnicima ‘Tobdžija’ oko novog ugovora.

Izvor: JT

Četvrtak, 26.03.2015.

16:01

Default images
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Volkotov sadašnji ugovor ističe 2016. godine, a veruje se da Arsenal želi da obezbedi višegodišnji ugovor, iako je ove sezone odigrao samo 13 utakmica u svim takmičenjima zbog povrede ligamenta, koju je doživeo u januaru 2014.

Venger je prethodno otkrio da je klub pokrenuo pregovore sa 25-godišnjim engleskim fudbalerom, sa željom da on produži svoj ostanak u Londonu.

Volkot je, međutim, negirao tvrdnje svog menadžera, istakavši da bi tek trebalo da razgovara o svojoj budućnosti sa klubom i da je trenutno fokusiran da se dobro pokaže na terenu.

Obično ne komentarišem lažne priče o sebi, ali izveštaji o zahtevima oko novog ugovora i razmirica sa menadžerom su glupost. Nismo ni počeli pregovore i trenutno nisam fokusiran na ugovor, već da dam sve od sebe za Arsenal”, naglasio je Volkot. .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: