“Škuletić zbog ponašanja otišao”

Potpredsednik Partizana Vojislav Nedić rekao je da je Petar Škuletić sam sebe doveo u poziciju da mora da napusti ‘crno-bele’ već u zimskom prelaznom roku.

Izvor: JT

Četvrtak, 26.03.2015.

13:20

Default images
Starsportphoto

Škuletić je bez sumnje bio najzaslužniji što je Partizan jesenji deo sezone završio na čelnoj poziciji, sa šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Za njega su se interesovali brojni klubovi, a iako je nova uprava prvo rekla da on nije na prodaju, Škuletić je na kraju prešao u moskovsku Lokomotivu pred sam kraj prelaznog roka.

Škuletić je zbog ponašanja doveden u poziciju da ide. On je u neku ruku otišao sam, ja sam bio sa njim i on je plakao, znate šta znači zadržati nezadovoljnog igrača”, naglasio je Nedić.

Nedić je istakao da uprkos odlasku Škuletića i Danka Lazovića, ‘crno-beli’ imaju najbolji tim u Srbiji i da se već razmišlja o novim pojačanjima.

Mi sada u ligi imamo najbolji tim koji može da osvoji titulu. Ne može jedan igrač da bude presudan, bitan je zajednički dug svih igrača u klubu. Već sada razmišljamo o pojačanjima u prelaznom roku jer želimo jači Partizan”, istakao je Nedić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: