Bentner: Mogao sam da dam i četiri

Danski fudbaler Niklas Bentner rekao je da nije zadovoljan ‘het-trikom’ u trijumfu nad Sjedinjenim Državama sa 3:2 i da je mogao da postigne i četvrti gol.

Izvor: JT

Četvrtak, 26.03.2015.

11:56

Default images
Beta/AP Photo/POLFOTO, Jens Dresling

Bentner, poznat i kao ‘Lord’, svojim golovima je u sredu uveče oduševio sve ljubitelje fudbala, ali je sam istakao da je mogao da bude još bolji.

Mislim da sam dobro kontrolisao loptu i imao sam brojne šanse. Da je bio neki drugi dan, možda sam mogao da postignem još jedan gol, ali mi se nije dalo. Ali, svejedno, utakmica je bila odlična”, naglasio je Bentner.

27-godišnji Bentner je na 65 utakmica u dresu Danske postigao 29 golova, a od rekorda njegove reprezentacije dele ga još 23 pogotka.

Njegov učinak na klupskom nivou nije toliko impresivan, pošto je upisao samo jedan gol na 16 utakmica za Volfsburg.

Dansku naredna utakmica očekuje u nedelju, kada gostuje Francuskoj od 20.45. Danci trenutno drže čelo grupe I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj sa sedam bodova iz četiri utakmice, jednim više od Portugala, koji je odigrao jedan meč manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: