Jovetić: Moramo da pobedimo Rusiju

Kapiten Crne Gore Stevan Jovetić, poput selektora Branka Brnovića, smatra da njegov tim nema alternativu, osim da pobedi Rusiju u petak u Podgorici.

Izvor: AK

Sreda, 25.03.2015.

21:39

Default images
foto: Beta/AP

Dve selekcije su izjedačene sa po 5 bodva u grupi G, duplo manje od lidera Austrije i jednim od Švedske.

"Nažalost, sebe smo doveli u situaciju da nam samo pobeda odgovara. Igrali smo nerešeno protiv Švedske i sada nam trebaju tri boda", rekao je napadač Mančester sitija.

Posle nekoliko utakmica Crnu Goru će konačno da predvodi njihov najbolji napadački tandem Jovetić-Vučinić.

"Nije nam se dalo u poslednje vreme, drago mi je što ćemo opet početi zajedno. Mislim da možemo da postignemo gol protiv bilo kog tima, i to ne samo nas dvojica, već i svi ostali fudbaleri", smatra bivši kapiten Partizana.

Jovetić ove sezone uglavnom igra kao rezerva u Sitiju, pa je željan fudbala.

"Nastupio sam na poslednje dve utakmice u klubu, pre toga tri nisam igrao. Uprkos svemu, mislim da sam kakvom-takvom ritmu, osećam se dobro i jedva čekam utakmica da počne", rekao je Jovetić.

Pre nekoliko dana napadač Rusije Igor Portnjaginj se osramotio rekavši da je Edin Džeko najbolji crnogorski fudbaler.

"Možda Portnjagin ne zna nas, ali mi znamo njih, uključujući i Portnjagina, koga pratim odavno, kao i ostale fudbalere. U pitanju je mnogo dobra ekipa sa jakim pojedincima i definitivno je da nas čeka komplikovana utakmica", zaključio je Jovetić.

Duel Crne Gore i Rusije na programu je u petak od 20:45 na stadionu Pod Goricom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: