LŠ: Radnički u igri za F6

Vaterpolisti Radničkog savladali su Brešu 13:10 (2:0, 2:2, 4:4, 5:4), u utakmici 7. kola A grupe Lige šampiona.

Izvor: B92

Sreda, 25.03.2015.

19:44

Default images

Srpski tim ostvario je treću pobedu i ostao u trci za plasman na završni turnir, dok su Italijani nakon četvrtog poraza pretposlednji na tabeli, praktično bez šansi za "fajnal siks".

Domaćina je predvodio Dedović sa četiri gola, dok su Ćuk, Vuksanović, Basara i Vrlić dali po dva. Rico i Preskuti su nosili Italijane sa po tri pogotka.

Kragujevčani su najvećim delom susreta bili bolji, uspešno su održavali prednost iz prve četvrtine, ali su za konačan uspeh morali da ulože mnogo truda.

Gosti se dugo nisu predavali, u jednom trenutku zapretili su čak i preokretom, ali su izabranici Uroša Stevanovića potvrdili kvalitet u presudnim trenucima.

Odlučio je gol Basare na oko minut i po pre kraja za prednost od tri gola, kada je ekipa Breše definitivno odustala od daljeg otpora.

"Odigrali smo strpljivo, pametno i borbeno do kraja i zasluženo smo pobedili. Od početka smo kontrolisali utakmicu i izdržali njihov presing po čitavom bazenu. Ovo je velika pobeda, nagrada za naporan rad, nastavljamo dalje. Sada smo u igri za fajnal siks, ali moramo u narednoj utakmici da pobedimo Barselonetu", izjavio je posle meča trener Stevanović.

Radnički u 8. kolu A grupe igra kao gost protiv Barselonete 8. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: