Malis: Đoković uvek igra isto

Nekadašnji belgijski teniser Gzavije Malis kaže da nije baš veliki obožavalac Novaka Đokovića i dodaje da više voli Rodžera Federera.

Izvor: SO

Sreda, 25.03.2015.

14:33

Default images
Beta/AP

“Zabavno mi je da gledam Rodžera – kada sam igrao s njim u isto vreme je bilo neverovatno i veoma teško i izazovno. Nekada volim ida gledam Monfisa ili Congu. Nisam neki veliki obožavalac Novaka Đokovića, on uvek igra na isti način, dok od Federera nikad ne znate šta da očekujete“, rekao je Malis.

“Sećam se jednom kad sam igrao sa Rodžerom u Australiji – dobro sam se osećao na terenu, mislio sam da igram dobro. Vodio je 4:0 posle 12 minuta i odjednom sam se osetio kao skupljač loptica i počeo sam da razmišljam o tome koliko nas ljudi gleda. Stvari koje Federer radi nemoguće je imitirati, samo on može da ih izvede“, dodao je 34-godišnji Belgijanac.

Malis trenutno radi kao trener svog zemljaka Rubena Bemelmansa, a tokom karijere osvojio je tri titule i bio 19. na svetu.

“Zapravo ne gledam mnogo tenis na televiziji, a i kada gledam, uglavnom se koncentrišem na Gren slem turnire“, zaključio je Malis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

206 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: