Sada i Roma želi Mihajlovića?

Siniša Mihajlović će na kraju sezone gotovo sigurno napustiti Sampdoriju, a posle Milana, Intera, Napolija i Sitija u trku za njegov potpis uključila se i Roma.

Izvor:

Sreda, 25.03.2015.

13:57

Default images
Beta/AP

Kako navodi 'Tutomerkato', Rimljani će tokom leta sprovesti "malu revoluciju", osim trenera Rudija Garsije klub će napustiti i sportski direktor Valter Sabatini, a na njegovo mesto stići će Marko Branka, koji je svojevremeno sarađivao sa Mihajlovićem u Interu.

Mihajlović je svojevremeno kao igrač dve godine nosio dres Rome (1992-1994), odigrao 79 utakmica i postigao sedam golova pre nego što je prešao upravo u Sampdoriju.

Kasnije se vratio u Rim, ali u Lacio sa kojim je osvojio titulu i Kup kupova, a igračku karijeru je završio u Interu i odmah potom počeo trenersku kao pomoćnik Roberta Mančinija.

Samostalno je vodio Bolonju, Kataniju i Fiorentinu, a bio je i selektor Srbije, sa kojom nije uspeo da se plasira na Mundijal u Brazilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: