Koga će Sale voditi na Evrobasket?

Nešto više od pet meseci ostalo je do početka Evropskog prvenstva na kojem će Srbija pokušati da izbori plasman na Olimpijske igre prvi put od 2004. godine.

Izvor: B92

Sreda, 25.03.2015.

12:11

Default images
Starsport

Letos su nas ’Orlovi’ oduševili osvajanjem srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Španiji, a tim Aleksandra Đorđevića čeka novi težak izazov s obzirom na to da će većina reprezentacija doći u vrlo jakom sastavu. Srbija se nalazi u grupi B sa Španijom, Turskom, Islandom, Italijom i Nemačkom.

Do početka priprema svašta još može da se dogodi, ali vreme je za preliminarni pogled na sezone naših momaka – prvo ’madridskih 12’, a zatim i ostalih kandidata za nacionalni tim.

Miloš Teodosić. Ono što je započeo na Svetskom kupu, Miloš je nastavio i u klupskoj sezoni. Igra veoma zrelo, njegove asistencije prepričavaju se danima i predvodnik je CSKA u želji da konačno osvoji Evroligu. Prosečno beleži 17,2 poena, 2,7 skokova i 7,3 asistencije, a za razliku od prethodnih sezona, mnogo je konstatniji u šutu za tri poena – u Evroligi šutira 44% (57-129). Pauzirao je neko vreme zbog problema sa listom, ali u vezi sa Teom nema mnogo dilema – i predstojećeg leta on će biti činilac od kojeg će počinjati sve u reprezentaciji Srbije.

Kompletan tekst Saše Ozma pročitajte u našoj rubrici TEME.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: