Saša: CZ najtalentovanija u Evropi

Trener Albe Saša Obradović rekao je da njegov tim očekuje težak posao protiv Crvene zvezde u 12. kolu Top 16 faze Evrolige.

Izvor:

Sreda, 25.03.2015.

11:02

Default images
StarSport

"U prvom meču u Beogradu smo potpuno izgubili glave. Paralilsala nas je atmosfera u Pioniru i Zvezdina agresivnost. Za mene su oni najtalentovaniji tim u Evroligi, s obzirom na visinu i pokretljivost", rekao je Obradović za sajt Evrolige i dodao:

"Sviđa mi se njihov agresivan stil gre u odbrani, imaju visokog centra Marjanovića, koji im omogućava da pobede i mnogo bolje ekipe od nas. Nećemo imati lak posao, iako ćemo nastupiti u kompletnom sastavu", istakao je Obradović.

Bek Albe Redži Reding rekao je da zbog trijumfa Panatinikosa nad madridskim Realom njegov tim mora da dobije skoro sve mečeve do kraja ako želi da se plasira u narednu rundu takmičenja.

"Nadali smo se da će nam Real malo pomoći, ali nije i moraćemo da idemo težim putem. Dobra stvar je što i dalje držimo sudbinu u svojim rukama. Zvezda nas je razbila u Beogradu, ali sada će biti drugačije. Igramo kod kuće i mislim da smo trenutno bolji nego pre osam nedelja", rekao je Reding.

Utakmica Alba – Crvena zvezda igra se u četvrtak od 20.15 sati u berlinskoj O2 areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: