Nastavljena akcija "Grobari za nas"

Akcija „Grobari za nas“ nastavljena je, a u fazi realizacije je osnivanje Crno-bele Fondacije koja će ubuduće pomagati klubovima JSD Partizan.

Izvor: ÐN

Utorak, 24.03.2015.

19:25

Default images
kkpartizan.rs

Ovoga puta organizovana je prva u nizu donatorskih večera, a sav prihod namenjen je Košarkaškom klubu Partizan.

Manifestaciji u Čačku prisustvovali su i navijači iz svih krajeva Srbije.

Osim brojnih čačanskih privrednika, sportista, trenera i vatrenih fanova, donatorsko veče svojim prisustvom pojačali su legendarni partizanovci – Predrag Danilović, Duško Vujošević, Saša Ilić, Vlade Jovanović, Mlađan Šilobad, Uroš Tripković... Jedan od domaćina bio je legendarni čačanski košarkaš Radmilo Mišović.

„Malo sam zatečen svim onim što sam ovde video. Nisam očekivao da će organizacija biti na ovakvom nivou. Veza Čačka i Partizana je oduvek postojala. Borac je dao Partizanu 15 vrhunskih igrača. Sa Kićanovićem sam dobar prijatelj, sa Željkom Obradovićem, Mišovićem. Čačak je bio rasadnik igrača za Partizan. To je ta spona nas i Čačka, i nadam se nekoj novoj saradnji“, zadovoljno je konstatovao prvi čovek KK Partizan NIS Predrag Danilović.

Nekadašnji trener kluba iz Humske Vlade Jovanović, rođeni Čačanin, proveo je 17 godina u redovima ’crno-belih’. Kako kaže, posle nove donatorske večeri navijača, ubeđen je da će Partizan i nakon ovih nedaća izaći kao pobednik.

„Iako znam da su Čačani dobri domaćini, ipak sam iznenađen organizacijom celog događaja. Stvarno je odlična organizacija i to u trenutku kada je Partizanu potrebna svaka vrsta podrške. U Partizanu sam proveo 17 divnih godina i znam koliko ga je teško uzdrmati ili slomiti. Navijači donose onu neverovatnu energiju sa tribina. Možete da obiđete celu Evropu i mislim da nema niko takvu podršku sa tribina. Njihova podrška je uvek bila velika, a i sada je velika“, rekao je Jovanović.

Posle spektakularne utakmice koju su bivši i sadašnji igrači najtrofejnijeg kluba na ovim prostorima odigrali pre desetak dana, sada su se i verne pristalice kluba iz Humske iz grada na Moravi okupile kako bi pomogle voljenom klubu, a sve u dogovoru sa inicijatorima cele akcije „Grobari za nas". U Čačku su domaćini bili Milun Todorović, Dule Dragićević, Duško Radišić, Milan Tatalović, Mikica Ćaja Damjanović i mnogi drugi.

Inicijatori akcije „Grobari za nas" najavljuju i početak rada Crno-bele fondacije, koja će i ubuduće organizovati ovakve i slične događaje širom naše zemlje, a u cilju pomoći ne samo KK Partizan već i ostalim klubovima JSD Partizan koji se ne nalaze u najboljoj finansijskoj situaciji.

Na donatorskoj večeri u Čačku prikupljeno je ukupno 2.055.000,00 dinara, prodajom ulaznica, kao i aukcijom dresova fudbalskog i košarkaškog kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: