Bajern bez Robena na Porto

Fudbaler Bajerna Arjen Roben odsustvovaće sa terena najmanje mesec i po dana zbog povrede stomačnog mišića, prenosi nemački list Bild.

Izvor: B92

Utorak, 24.03.2015.

17:59

Default images
Beta/AP

Kako navodi ugledni dnevnik, Roben će zbog povrede na bundesligaškoj utakmici rotiv Borusije iz Menhengladbaha minulog vikenda pauzirati između šest i osam nedelja.

Roben će propustiti oba meča četvrtfinala Lige šampiona protiv Porta, koji su na programu 15. i 21. aprila, kao i prvi duel polufinala 5. maja, ukoliko se Bajern kvalifikuje.

"Biće teško pronaći zamenu za njega. Moramo da gledamo samo napred i to je odlika šampiona", rekao je sportski direktor nemačkog prvaka Matijas Zamer.

Tridesetjednogodišnji Holanđanin ove sezone je prvi strelac Bajerna u Bundesligi sa 17 golova na 21 utakmici.

Roben je član Bajerna od 2009. godine, a prethodno je igrao za Real Madrid, Čelsi, PSV Ajndhoven i Groningen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: