Nikolić ide, ali ko dolazi u Humsku

Iako se očekivalo da tokom dana čelnici Partizana smene Marka Nikolića, nije došlo do očekivanog sastanka uprave u Humskoj 1, pa je situacija i dalje nejasna.

Izvor: AK

Utorak, 24.03.2015.

12:40

Default images
foto: StarSport

Najavljivalo se da će već u utorak biti najavljen dolazak novog trenera, i to Zorana Milinkovića iz Voždovca, ali je Upravni odbor pomeren za sredu.

Čelnici crno-belih ne mogu da pronađu jedinstveno rešenje za naslednika Nikolića, koji će gotovo izvesno biti otpušten zbog tri remija u pet prolećnih kola, a mnogo je imena u opticaju za naslednika.

Iako je Milinković bio prvi "pik" u prethodna 24 sata, on nema podršku svih čelnika Partizana, a nezvanično se govori u još nekoliko stručnjaka.

Pominju se imena što iz domaće lige što naših trenera iz inostranstva, a navode se i neki bivši igrači i treneri kluba iz Humske.

Partizan je u prvih pet kola prolećnog dela prvenstva sa šest spao na samo dva boda prednosti u odnosu na najvećeg rivala Crvenu zvezdu.

Crno-beli su remizirali u prve dve utakmice, potom dobili dva meča, a posle ubedljivog trijumfa u polufinalu Kupa, opet su izgubljeni bodovi, remijem sa Čukaričkim.

Konačna odluka o smeni Nikolića očekuje se u sredu, a olakšavajuća okolnost je što će se zbog reprezentativne pauze tim okupiti tek sledeće srede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

109 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: