Vučelić: Rezultati ne prate podršku

U utorak bi u Partizanu trebalo da se ozvaniči smena trenera, Marka Nikolića zameniće najverovatnije Zoran Milinković.

Izvor: B92

Utorak, 24.03.2015.

08:28

Default images
foto: StarSport

Partizan je za pet prolećnih kola JSL sa šest spao na tek dva boda prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, a iako je tokom zime ostao bez ključnih igrača, uprava odgovornost prebacuje na trenera.

"Jasno je da odgovornost struke postoji. Nikolić je od našeg dolaska u klub imao podršku i puno poverenje, ali njih moraju da isprate rezultati", rekao je za Večernje Novosti potpredsednik Milorad Vučelić.

Očekuje se da Milinković u utorak podnese ostavku u Voždovcu, te u sredu bude zvanično predstavljen kao novi trener Partizana. Debi će imati protiv kragujevačkog Radničkog 4. aprila u Humskoj 1.

Partizan je posle dva vezana remija na otvaranju drugog dela sezone savladao Donji Srem i Rad, bio ubedljiv i u prvom meču polufinala Kupa, ali je novi remi protiv Čukaričkog bilo previše za novu upravu crno-belih.

"Imaćemo u utorak sastanak Sekretarijata, analiziraćemo učinak ekipe u prvih pet kola. Čukarički je nesporno dobar tim, ali stoji i to da smo mi drugo poluvreme odigrali jako loše. To je uz činjenicu da je prednost svedena sa šest na samo dva boda zabrinjavajuće", rekao je Vučelić.

Predstojeća dvonedeljna pauza u JSL zbog reprezentativnog termina će svakako mnogo pomoći crno-belima da se konsoliduju pred nastavak sezone, jer ih krajem aprila očekuje i "večiti" derbi sa Crvenom zvezdom.

"Zaista ni najmanje ne sumnjam u kvalitet ekipe. Uveren sam da imamo najbolji tim u ligi i nadam se da ćemo uspeti da se izdignemo iz situacije koja nije nimalo prijatna", zaključio je Vučelić.

Novosti prenose da čelnici kluba nisu kontaktirali potpredsednika zaduženog za sportska pitanja Ljubišu Tumbakovića u vezi sa smenom Nikolića, što je drugi put za samo tri meseca od dolaska nove uprave da se razilaze u statovima, jer je trofejni trener bio i protiv prodaje Petra Škuletića pre kraja sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

122 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: