"Ne sme nam se ponoviti Kruševac"

Trener Radničkog 1923 Neško Milovanović rekao je da bi pobeda protiv Novog Pazara u utakmici 18. kolu JSL njegovu ekipu vratila u život.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 05.03.2015.

20:10

Default images
Starsportphoto

"To je derbi još iz vremena kad su se obe ekipe borile za ulazak u elitu. Kod nas nema kalkulacija, čeka nas težak meč. Vreme je takvo kakvo je, ali spremamo se da igramo u subotu. Ne sme nam se ponoviti Kruševac, gde smo primili gol bez šuta. Ne bojimo se nikoga, idemo na pobedu", rekao je Milovanović.

Novi Pazar je šesti na tabeli sa 23 boda, dok je Radnički 1923 poslednji sa 13 bodova manje.

"Znamo ko je Pazar, poslednje dve utakmice su izgubili i kod njih je turbulentno. Vodi ih vrhunski stručnjak, moj bivši trener Milorad Kosanović, koji verovatno ima recept za nas. Vratio im se Admir Kecap, koji mnogo znači novopazarskom i srpskom fudbalu uopste", kazao je Milovanović.

Fudbaler Kragujevčana Irfan Vusljanin, bivši kapiten Novog Pazara, očekuje da će njegov tim motivisanom igrom i uz podršku navijača ostvariti važnu pobedu.

"Pazar ima dobru, iskusnu ekipu, koja je pod blagim pritiskom zbog dva vezana poraza. Što se nas tiče, atmosfera je odlična, dobro radimo i svaka utakmica nam je veoma bitna. Moramo ući mirne glave, kako bismo ostvarili dobar rezultat. Pozivam navijače da nas podrže u što većem broju, a mi ćemo se odužiti na terenu", rekao je Vusljanin.

Utakmica između Radničkog 1923 i Novog Pazara igraće se u subotu od 13.30 na stadionu ’Čika Dača’ u Kragujevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: